Inici Proper tast Tastos realitzats Inscripcions

Tastos Realitzats

  • DO Conca de Barberà
    Carles Andreu
    Trepat
    2012
    Varietats:
    100% Trepat
    Elaboració:
    Maceració prefermentativa en fred a 8ºC durant vuit dies amb lleugers remuntatges per la extracció del color i les aromes varietals de la pell. Posterior fermentació alcoholica a temperatura controlada fins un máxim de 20 ºC i fermentació maloláctica en barrica de roure francès.
    Nota de tast:
    Recol.lecció i selecció del raïm manual, després d'una lleugera sobremaduració a les nostres vinyes les Alzinetes i les Parades, amb ceps de més de cinquanta anys. El vi madura en barriques de roure francès de primer any, de 225 litres de capacitat, durant sis mesos.

    Al tast, es presenta amb un color cirera d'ull de perdiu, amb tons violacis; molt franc i intens al nas, amb records de canyella i melmelada de fruites vermelles; el seu pas en boca és suau, greixós, llarg i persistent, amb gust de fruites confitades, un lleuger toc de regalèssia, un final elegant i una lleugera acidesa molt equilibrada amb la seva estructura. Un vi únic, amb una personalitat molt diferenciada.

    +info
    Celler Carles Andreu
    C/Sant Sebastià, 19
    Pira (Tarragona)

    977 887 404
    www.cavandreu.com
    info@cavandreu.com
Encara tens dubtes?
hola@tastem.cat / 977 320 684 / 600 277 616