Inici Proper tast Tastos realitzats Inscripcions

Tastos Realitzats

 • No adscrit
  Partida Creus
  Blanc de Sumoll
  2011
  Varietats:
  Sumoll
  Elaboració:
  Vi sorgit com a una petita reivindicació de les varietats autòctones del Baix Penedès, de les maneres de fer tradicionals, del respecte per les vinyes antigues i de la tasca dels vignerons.

  Aquesta varietat, antiga i durant un temps menyspreada, resorgeix amb força gràcies als esforços d’un grup d’amants de la terra i els bons vins.

  El vi ha estat elaborat a partir de plantes joves. Un cop seleccionats els millors raïms, es premsa de manera suau i es procedeix a desfangar a baixes temperatures. La fermentació té lloc de forma lenta en dipòsits d’acer inoxidable, i quan finalitza, una part del vi passa a barriques de roure per a la seva afinació. La resta, madura sobre les seves pròpies lies. Vi blanc amb molta personalitat.
  Nota de tast:
  Color pell de ceba, molt lluminós I intens Aspecte olfactiu: fruites de polpa Madura (meló), tocs tropicals i lleugerament herbacis, bosc mediterrani (fonoll) i records especiats de nou moscada i canyella.

  Entrada en boca molt fina i agradable, acidesa justa i equilibrada, molt corpulent i glicèric. Mostra intensos aromes en boca, especialment cítrics i fruites tropicals, amb un fons lleugerament torrat.

  +info
  Partida Creus
  Ctra TV-2041, km 8
  43884 Bonastre

  629 308 964
  www.partidacreus.com
  info@partidacreus.coms
Encara tens dubtes?
hola@tastem.cat / 977 320 684 / 600 277 616